Filmtips :)

Ett film tips får ni av mig så här på fredag kväll... en av de bästa filmerna jag sett på länge finns att hyra på DVD och den heter Little Children.

Här är trailen

Handlingen utspelar sig i en villaförort någonstans i USA. Filmen handlar om vacker kärlek som tyvärr är hemlig och förbjuden, om otrohet, om den enorma amerikanska räddslan för pedofilie, om de präktiga hemmafruarna... och inte minst om barnen. Hur lite barn kan påverka det vi vuxna väljer att göra... men i slutändan hur mycket vi är beredda att offra för deras skull.

Kate Winslet gör en strålande roll, likaså snygga Jennifer Connelley och Patrick Wilson.
Filmen är hela 2 t 11 m lång ... och när filmen var slut stirrade jag bara på den svarta skärmen och ville se meeeer!!!

SE DEN! Och om du gör det... glöm inte att berätta vad du tyckte.

trevlig helg :)

Nu är jag här...

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Det har varit så mycket annat... I söndags fick jag åka till akuten med Elvira efter en otäck händelse på natten mellan lördag och söndag. Hon har falsk krupp och fick då en extra besvärlig attack på natten, jag hörde henne i vårt sovrum (ända sen hon fick sitt första fall när hon bara var några månader gammal kan jag inte slappna helt och hållet när jag sover, jag är så orolig att vi inte ska höra när hon får sånt anfall) att hon inte kunde andas, sprang dit direkt, hon kämpade för att få luft och alla som varit med om det vet hur otäckt det låter. Öppnade fönstret och lindade henne i täcket och satt bredvid fönstret. Magnus kom också in med hennes medicin... som hade gått ut för 6 mån sedan!!!  (Hon har inte haft några besvär på nästan ett helt år och vi har glömt att kolla datumet) Jag greps av panik och tänkte hur ska det gå, gav henne medicinen i alla fall, lite mer än vad vi brukar. Fick sitta länge med henne och trösta, vi bestämde att vi väntar en halvtimme och sen åker vi till akuten mitt i natten. Men det tog ungefär så långt tid tills det började släppa, gammalt eller inte gjorde medicinen lite verkan i a f. Men hon var rostlig hade ändå besvär med andningen hela natten så det blev akuten i a f och ny medicin och tack å lov att det finns medicin. Hela veckan har lillstumpan fått vara hemma från förskolan, hon fick en förkylning också. Och jag med... 

Nu är Elvira i a f på väg till fjällen med sin pappa och hans kompis och dotter, Sara åker skidor i Frankrike och jag är helt ensam och det känns så konstigt och tomt. Det var jobbigt att vinka hej då till Elvira imorse och veta att jag inte kommer att få se henne på en hel vecka...

Men nu ska jag åka till min butik och fortsätta fixa iordning... den ska ju öppna snart :)

Så nu vet ni varför jag inte har skrivit här på ett tag...

Ha det bra!!

En Utmaning...

fick jag av Dilorf... en rolig en :)

Den lyder såhär:


* Gå in i mappen Mina bilder (Bilder heter den om man har 2007-paketet).
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Och det är den här bilden som är den sjätte (och den har aldrig förut varit publicerat)


Det är min yngsta dotter Elvira tillsammans med sin bäste vän Marius (de är kära och ska gifta sig). Här sitter de hemma hos oss i vår soffa och Marius verkar gilla Elviras Disney telefon (visst gillar killar rosa även om de inte vill erkänna det när de blir något äldre;)

Tack för den skojiga utmaningen!

Jag vill utmana dig som läser här. Skriv gärna en kommentar om du vill anta utmaningen så jag kan hälsa på hos dig och se din bild :)

Kram: Zornitsa


Awarder

Oj vad fort tiden går. För ett tag sedan fick jag tre awarder... 

Av  Morfen och  ÄPPELBLOMMA  har jag fått den här:


Tack så hemskt mycket Anna och Lena! Jag blev sååå jätteglad :)  

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!... det var kriterierna för awarden :)

Denna award vill jag ge till

Birgitta

Susanne

Kerstin

Och av Cath (tack så jättemycket) fick jag den här fina awarden:Denna award vill jag skicka vidare till

Lena

Sofia

Kamilla


Om ni inte är jätteupptagna just nu så föreslår jag en liten tur Scrapparazzis webbutik. Under Nyheter vecka 06 hittar ni underbara papper av Melissa Francess samt annat nytt och även påfyllning av sånt som varit slut.


Hoppas ni får en toppen dag!
Scrappa lugnt :)
Kram: Zorntisa


RSS 2.0