Visst finns det Änglar :)

och en av dem är Cina... TACK TACK och åter TACK för den fiiiiiiiiina överaskningen som låg i min brevlåda idag och bara väntade på mig :)  Åå orden räcker inte till att beskriva min glädje och tacksamhet. Du vet verkligen hur man muntrar upp någon som har det svårt... som jag har det just nu...  Och jag som äääälskar papper.... och så många fina färger och mönster... tack kära pysselvännen :) och så gulligt kort med tänkvärt budskap...  Du ÄR en ängel

Mitt-på-dagen pyssel

Lite pärlpyssel blev det idag :) Elvira hann inte klart sin pärlplatta men några halsband  och ett armband blev det :)


Under tiden vi pärlade var M iväg och sprang Hellas loppet. Vilken bra tid han fick - 44,19...  10 km kuperad terräng.
Elvira tyckte att hon förtjänade hans medalj bättre så nu hänger den kring hennes hals...


Får se vad resten av dagen bjuder på... skulle vilja läsa lite scrap- och korttidningen. Har säkert ett 50 tal att gå genom :) Ja just det... det är min tvättvecka (fast sista dagen he he).
Ha en fiiiin söndag :)

Pärlhalsband

skulle vi göra idag då Elvira är ledig från förskolan. Men nu har hon somnat i soffan (hon vaknade 5,30 imorse... kan ni tänka er vilken terror!) och somnade aldrig om så inte så konstigt att hon är så trött. Vi ska träffa en kompis till mig och ta en fika om ca 1 timme. Jag tänkte att jag ska visa min kompis Elviras scrapalbum. Sen ska vi veckohandla... så vi får se om det bli några halsband.

En ny layout visar jag i den andra bloggen

Ha en skööööööööööööön helg :)

titta vad jag fick :)

Idag kom min vinst som jag vann i Ilus bloggutmaning, härliga papper och dekorationer  i vackra julfärger. Åh vad glad jag blev :) TACK snälla Ilus för det fina priset :) Allt kommer att komma till användning! Det prickiga papperet är pricket 
över i-et ;)

har även laddat upp en ny Lo i den andra bloggen till en skissutmaning :)

 


Annorlunda IQ test

Carina skickade en länk till mig med ett annorlunda IQ test....  det tar inte alls lång tid att göra den. Hon fick 7 av 11 och jag fick 6 av 11...hm...  Gå in och gör den ni också.... Och fuska inte

http://www.home.no/ctpics/blandat/hur_smart2.htm

Lycka till

Jag har lagt ut en ny Lo, titta i den andra bloggen


Mysko blogg?

Den här nya bloggen verkar leva sitt eget liv... saker och ting försvinner och dyker upp igen... jag får hålla på och spara oändligt många gånger och vips så är hela mitt första inlägg borta ändå... sen dyker det upp igen... skumt! Kanske var dumt att byta men nu är det gjort!!

idag var jag och Elvira som vanligt på knattebio igen, vi såg tre filmer av Eva Eriksson... alla välkända för henne för vi har läst böckerna säkert tusen gånger. Vi såg Den vilda babyn, Lilla syster kanin och Bella och Gustav. Det är så mysigt att gå på bio med min lilla tjej. Vi är så glada att SF öppnade biograf här i Sickla, det tar 10 min att gå dit... lyxigt! Idag ville Elvira ha både popcorn och godis, dricka till förstås... päron dricka är den absoluta favoriten. Och så älskar hon att ha strumpbyxor och kjol :)


Välkommen till min nya blogg!

Jag har flyttat min gamla blogg till blogg.se. Jag hoppas att jag ska trivas bra i min nya lya :)

Välkomna att hälsa på precis när ni vill :) Men tänk på att denna blogg är under uppbyggnad,  jag ska försöka snygga till den lite :) Tar GÄRNA emot tips från andra som har blogg.se, hur får man in statistiken synlig t ex?

Vill du länka (på nytt) till mig kan du välja om du vill länka till http://zornitsa.blogg.se (privat) eller till http://scrapparazzi.bloggspace.se (butiksbloggen där jag lägger ut allt i pysselväg)

Vill ni se äldre inlägg/bilder publicerade före den 12 oktober får ni kika i den gamla bloggen.

Mitt stora intresse är Scrapbooking och Kortmakeri, titta gärna in i min butiksblogg. Där lägger jag ut mina kort, layouter och annan pyssel och även utmaningar, tävlingar, utlottningar etc :)

I den här bloggen kommer jag att skriva om min och min familjs vardag...

Har jag missat att länka till dig vid flytten hojta till :)

Och sist två bilder från i somras... och tänk... SNART är det sommar igen ;)RSS 2.0