Med i DN...

japp... så var jag med i tidningen idag... vill ni läsa artikeln finns den på http://www.pastan.nu. Scrolla en bit ner på sidan så ser ni mig :)
Det känns kul att ännu fler människor kommer (förhoppningsvis) att komma i kontakt med vad det är vi håller på  med... "scräpbooking" he hehe.
Skämt å sidan... är det något i artikeln ni tycker låter galet så tänk på att jag har sagt mycket mer än det som står där...

Men med det tempot på jobbet så kommer jag snart att glömma bort hur man gör när man scrappar... för här hemma står min goa pysselhörna helt övergiven sedan årskiftet...buhuuuu

kram på er :)

Insikt

Ja, insikt eller vad man ska kalla det för... Men jag känner verkligen att jag bara har lust att umgås och träffa människor som betyder något, som ger energi och nya infallsvinklar, som bryr sig, som tillför... Så det kanske snarare är en ålderslyx att få ta sig rätten att skala av det oväsentliga. Skönt!!

Och till alla er ovannämnda... även om jag inte hinner träffa er så finns ni i mitt hjärta :) Och TACK för att NI kommer till mig ibland :) DET betyder!

Kram!

jag ber jag ber jag beeeer

Elvira har varit förkyld, Sara har varit förkyld i nästan 3 veckor nu och idag känner Magnus sig inte så bra och går och snyter sig med jämna mellanrum... vad är detta??!! Bara en dag kvar tills vi ska åka ner till Göteborg på mässa!
JAG FÅR INTE BLI SJUK!!! Jag ber till världsaltet att skona mig!! Och två vitlöksklyftor slank ner igen, det kommer säkert att göra underverk. Men vi måste åka iväg på fredag, det finns inget annat. Så snälla ni, be för mig ni med :) Jag vet att det hjälper!!

Mässa och vad mer??

Hej, i lördags packade vi bilen full med scrapprylar (vi packade på fredan egentligen) och kl 6.00 (länge sedan jag fick gå upp mitt i natten) begav vi oss till Gävle på mässa, jag och Sara. Så otroligt kul att ställa ut på mässa och träffa andra scrapgalningar och stämningen är på topp :) Synd bara att det är så himla jobbigt att packa och kånka på allt. Både jag och Sara var helt slut idag.

men så fick jag lov att orka åka till IKEA idag (på en söndag, jag vet!!!!!!!!) och köpa in förvaring som jag behöver. Jag är ju bara ledig på söndagar... tack o lov att Elvira var bjuden på kalas (både lör och sön) så jag kunde åka själv och det tog "bara" 3-4 timmar, letande efter parkeringsplats ej inräknad.

Nästa helg är det Syfestivalen... några frivilliga att bära och hjälpa till??

och helgen därpå... då åker vi till Göteborg på Nordiska Scrap- och stämpelmässan... hela familjen... tjohooo. Då ska jag övningsköra med släp... Hur mycket behöver man utstå egentligen ;)

ja, det är en mässa kvar... sista oktober... Västerås... här kommer vi :)

och så har jag gått med i Facebook... fattar inte varför, känns så onödigt... men så är jag sist i familjen.

RSS 2.0