Med i DN...

japp... så var jag med i tidningen idag... vill ni läsa artikeln finns den på http://www.pastan.nu. Scrolla en bit ner på sidan så ser ni mig :)
Det känns kul att ännu fler människor kommer (förhoppningsvis) att komma i kontakt med vad det är vi håller på  med... "scräpbooking" he hehe.
Skämt å sidan... är det något i artikeln ni tycker låter galet så tänk på att jag har sagt mycket mer än det som står där...

Men med det tempot på jobbet så kommer jag snart att glömma bort hur man gör när man scrappar... för här hemma står min goa pysselhörna helt övergiven sedan årskiftet...buhuuuu

kram på er :)

Kommentarer
Postat av: sari h

visst r d tråkigt när ens eget pyssel inte hinns med...

jättetråkigt...



tyvärr skall jag inte till västerås... det är endast en dag - o annelie o robert tar d själva....



men visst hade d varit sköj att åka med...



jag hade jätteroligt i göteborg....



jag hoppas att d gick bra för er :-)

Postat av: Lena

Hej!

Roligt att läsa artiklen om dig och även få tillfälle att träffa dig en stund på mässan. Hoppas att det gick bra för dig med försäljningen och att jag får se dig på nästa mässa i Göteborg igen. Ha det bäst. Kram Lena

2009-10-23 @ 07:25:57
URL: http://lenika7.blogspot.com/
Postat av: Cath.

Jag tycker det var en jättebra artikel, så kul att läsa och att se dig! Var ju ett tag sen, jag ska föröska komma förbi vilket år som helst! Kram!

2009-10-23 @ 23:39:32
URL: http://cathspyssel.blogspot.com
Postat av: Morfen

Åh vad kul att du var med i tidningen! Synd att du inte hinner scrappa så mycket och som företagare så är det så mycket tiden ska räcka till. Jag hoppas att du får någon stund framöver så att du inte glömmer bort hur du gör. ;)



Tyvärr var jag inte på mässan i Gbg, min skräpmage ville inte samarbeta så jag fick stanna hemma och ta hand om mig istället, men jag hoppas verkligen att vi får chans att ses framöver någon gång iaf - det vore så roligt!

Kramar, Anna

2009-10-26 @ 09:52:16
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: Maiden

Nu har jag läst den både i papperform å på nätet - jag var nog för snabb när jag letade på nätet förra gången, den publicerades ju inte förrän 15 å jag letade ju innan dess... hi hi.

Massa kramar

2009-10-26 @ 14:20:27
URL: http://maidens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0