Nu vänder jag blad...

Ja, nu vänder jag blad i livets bok... TACK alla för stöd och peppande ord! Jag har idag ställt mig vid avgrundens rand och blundat och hoppat... riktigt läskigt kändes det men nu är det gjort!!

Nu är det bara att titta framåt och satsa ännu mer :)

Det är så sant så sant det här uttrycker FÅNGA DAGEN, DEN KOMMER INTE ÅTER!!

Kram: Zornitsa

Tidsaspekt...

Jag och Elvira ligger i hennes säng och det är meningen att hon ska somna för klockan börjar bli mycket och sommarlovet är nu deffinitivt över:
E: Jag älskar mitt hem, jag trivs jätte bra i mitt hem och i mitt rum. Ingen annan får flytta in hit. Jag vill bo här.
Jag: Vad bra att du trivs här då...
E: Mamma, när Malin dör vem ska bo i hennes hus då? (Malin är Elviras faster, hon är 37 år gammal)
Jag: Hmm.. jag vet inte riktigt...  kanske några andra kommer att köpa huset. Skulle du vilja bo där?
E: * f u n d e r a r *
E: Nej, jag vill bo här hela veckan...
E igen: Mamma, när vi blir gamla allihopa så kommer vi att dö samtidigt. Mamma, våra grannar som är gamla, det tar väl inte så lång tid innan de dör...

Förresten blev det ingen bio igår, Magnus och Elvira åkte till stranden istället. Hon har ju gått med gips hela sommarlovet så jag tyckte att det var okej att bion fick vänta till senare...

Ha det bra!


En ny dag...

En ny dag var det idag och för min del var det en bra dag. Det känns som att jag börjar vakna till liv och börjar inse mer och mer att livet är just idag, just i denna stunden...
Jag har börjat genomföra saker som jag alldeles för länge tänkt och velat göra men skjutit upp för framtiden. Det är slut med det nu!
På torsdagar börjar jag jobba kl 13 så det passade bra igår att bjuda S på lunch på ett ställe vid Hornstull... jättegod mat, vegetarisk och ekologisk mat serverar dem där, buffe med en massa olika rätter. Det heter Seymas (inte säker på stavningen). Det var så underbart att få sitta och äta lunch med min dotter och jag fattar inte att hon är 18. Det går alldeles för fort, tro mig!
På söndag ska jag bjuda Elvira på bio, Nicke Nyfiken hade premiär igår och jag och Elvira brukar gå på bio i Sickla, det är jättemysigt, tycker Elvira med. Nu har Elvira börjat på en ny avdelning för 5 åringar, de äter nu mat i skolans matsal så hon fick berätta idag vad hon hade tagit på tallriken alldeles själv :)
Nu är Elviras gips borta och jag hoppas att armar och ben förblir hela i fortsättningen...
Trevlig helg på er, själv jobbar jag på lördagar men det är roligt och det är mycket nu, kursscheman för  hösten måste bli klar plus att det har kommit nya varor och fler väntas anlända i nästa vecka så det är en hel del att göra :)


Sorg...

Sorgen har många ansikten och färgnyanser... Men den absolut djupaste, svartaste och otäckaste som finns är att förlora sitt barn...  Ett litet oskyldigt barn på 3 år har idag dött i cancer. Hur ska hans föräldrar orka leva vidare? Varför ska detta hända? Vad skulle de som säger att det finns en mening i allt som sker säga nu?

Här hemma har vi tänt tre ljus i fönstret för lille John... gör det ni också...

Tre av dig...

Ja, så heter en Lo med foton på Elvira från den tiden hon var nyklippt. Jag och Sara vill att E. ska ha långt hår och magnus vill att hon ska ha kort (kan det bero på att han tycker det är jobbigt att borsta och fläta varje morgon?). Så det är bra att vara 2 mot 1... även om jag måste erkänna att det var skönt när hon hade så kort hår för det gick faktiskt smidigare på morgnarna + att det är skönt med kort hår på sommaren.

Hur som helst hade jag tre stora foton på Elvira som jag ville scrappa med... det var inte lätt att komma på hur jag ska placera de på en enda Lo men när jag kom på att jag kunde konturklippa dem så gick det lite bättre.

Ha en trevlig helg!!


RSS 2.0